zaterdag 4 augustus 2018

Apeneiland en hoge golven

Met een bootje voeren we vanochtend naar het apeneiland. Het was niet moeilijk de apen te zien te krijgen, de stuurman had wat voer bij zich, maar het was de moeite waard. 







Z durfde eerst niet te kijken, omdat je de apen niet in de ogen mag kijken..



Na het bezoek aan de apen moesten we flink wat kilometers maken, om maandag weer uit Japan te kunnen vertrekken. Gelukkig is het afwisselen met een strandbezoek niet moeilijk. De zee aan de oostkust is niet te vergelijken met de zee aan de westkust. Dit is de Pacific, met hoge golven, een echte surfzee. Golfsurfen werd hier dan ook flink gedaan. Z genoot ook enorm.







Daarna is het even weer rijden geblazen. Inmiddels hebben we de kust verlaten en zijn we in de bergen. Omdat het donker is én we in de bergen zijn, is het zoeken naar een kampeerplek. Dan rijden we ineens op een doodlopende weg tegen een autocamping aan. En daar staan we dan. Samen met nog één ander Japans gezin, met complete kampeeruitrusting. Het lijkt net of er een keuken buiten staat. Ze zijn erg aardig en lenen ons een lantaarn. En daarom heb ik nu wifi..! En 4 blogs achter elkaar geschreven. Ik ga gauw slapen!





Ons Japanse ''doosje''



Geen opmerkingen:

Een reactie posten