maandag 6 november 2017

Afscheidsfeestjes

Inmiddels is het tijd voor afscheidsfeestjes. Afgelopen zaterdag voor heel veel lieve vrienden en vriendinnen en een Rotterdam-liefhebbende oom & tante (van Zadok;).

Bij feest hoort taart!

Taartjes voor de kleinsten. Aju paraplu!




Ik heb helaas niet meer foto's van het feestje. Dus aanwezigen zullen vergeefs naar een foto zoeken van zichzelf. Wel kan ik vertellen, dat het leukste feestje zich aan het zicht van de meesten onttrok. Dat was namelijk het feestje dat boven plaatsvond..! Onder leiding van Zadok. ''Volg mij maar'' zei dat kereltje. Gelukkig maakte Gertrude er een paar foto's van! Op de foto's is te zien dat René er ook meer van weet;).

Wedstrijdje wie het stilste kan liggen.

Wedstrijdje wie het hoogste kan springen.

Wedstrijdje.. weet ik niet...?

De kinderen kregen een cadeautje; zo kunnen ze ook op ontdekking.
Deze week zijn er nog 3 afscheidsfeestjes van Zadok bij zijn gastouders.

Het eerste feestje was het afscheid van Uglu, de stagiaire van Na'omi. Ze kreeg van ons een mooie mok en Zadok kreeg een mooie auto.




Geweldige foto, vind ik!


Met Suchada en Songram. Bijna als broertje en zusje.
Daarna volgde het afscheid bij juf Mariet en juf Lisa. Zadok is daar een jaar lang 1 dag in de week geweest. Zadok mocht deze dag de baas zijn en mocht oa besluiten wat er werd gegeten. Pannenkoeken! Ook werden weer cadeautjes uitgewisseld.


Helpen met pannenkoeken bakken.


Tenslotte het feest bij juf Na'omi. De altijd enthousiaste juf waar hij 3,5 jaar is geweest. Een feest met het thema wereldreis. Songram en Suchada zijn er de hele dag niet door naar school geweest.. het was een reuzedag.





De dikste afscheidsknuffel van de wereld.

Alle jufs super bedankt!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten